Minggu, 20 Januari 2013

SEDULUR PRIBADIKU

SEDULUR PRIBADIKU.
SALAM LEKUM SALAM....SEDULUR PRIBADIKU KANG ARAN.........SING MANGGON ONO ING EPEK EPEK TANGAN LORO LAN EPEK-EPEK SIKIL LORO...BUKAK'EN KUNCI PRIBADIKU..AKU KEPINGIN KETEMU MARANG SEDULUR PRIBADIKU KANG ARAN GARWO SEDJATI YO PRAWAN SUNTHI..KANG MANGGON ONO ING IGO WEKAS SISIH KIWO..KRONO LILAHITAALA..LAILLAHAILLALLOH MUKHAMMADAROSULULLOH..KANG SINEDYO TEKO KANG CINIPTO DADI..

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar