Minggu, 10 Juni 2012

SHALAT DAIM SANGKAN PARANING DUMADI

SHALAT DAIM SANGKAN PARANING DUMADI

 

 

UTAMANING SARIRA PUNIKI,
ANGRAWUHANA JATINING SALAT,
SEMBAH LAWAN PUJINE,
JATINING SHALAT IKU,
DUDU NGISA TUWIN MAGERIB,
SEMBAH ARANEKA,
WENANGE PUNIKU, LAMUN ARANANA SALAT,
PAN MINANGKA KEKEMBANGING SALAT DAIM, INGARAN TATA KRAMA. ..


PANGABEKTINE INGKANG UTAMI,
NORA LAN WAKTU SASOLAHIRA,
PUNIKA MANGKA SEMBAHE MENENG MUNI PUNIKU,
SASOLAHE RAGANIREKI,
TAN SIMPANG DADI SEMBAH,
TEKENG WULUNIPUN,
TINJA TURAS DADI SEMBAH,
IKU INGKANG NIYAT KANG SEJATI, PUJI TAN PAPEGETAN.

PATRAP'E NGILO ING PANGILON OJO KEDEP MANDENG WEWAYANGAN SAKJERONING MRIPAT ,WEWAYANGAN KANG KEDEP MAU ILANG MARANG KANG NINGALI WEWAYANGAN KANG CILIK ONO ING SAKJERONING WEWAYANGANE MANIK RUPANE PUTIH.OJO PEGAT PANYOROG'E TUMULI SIRNO MANJING MARANG KANG NINGALI,YEN WUS KATON,TUMULI KOCO KAKUREPAKE ,NULI NOLEH,IKU SIRNANE KANG SIFAT ANYAR KABEH IKU KANG JUMENENG MOHO SUCI ORA NO LALAWANAN ORA ONO PADHANG ORA ONO PETHENG.YEN ORA ENGGAL NGUREPAKE KOCO JISIME MUKSWO SAK RAGANE...IKU UGO PODO UTAMANE KARO KANG TINGGAL JISIM,ANGGER ORA SAMAR TEKAD'E DENE YEN DURUNG MONGSO TUMEKO ING PATI IKU TEKAD'E BADAN ROHANI,YEN WIS TUMEKO ING PATI IKU TEKAD'E BADAN ROH ILLAPI YO IKU KANG ARAN SALAT DAIM LORONING ATUNGGAL MATI SAK JERONING URIP..

HYANG SUKMO SEJATI SEKSENONO INGSUN KIRIM GONDO ARUM KANG NDAK KIRIM SEDULURKU KANG LAHIR BARENG SEDINO KANG NDAK SEBUT KAKANG KAWAH ADI ARI ARI,KAKANG MBAREP ADINE WURAGIL KANG ADOH TANPO WANGENAN CEDAK TANPOO SENGGOLAN YO IKU TITIPANE WONG TUWAKU LANANG LAN WADON ,,KAKANG KAWAH ADI ARI ARI MORO TAMPANONO KIRIMAN GONDO ARUM IKI DAK SUWUN JUMBUH DADI SIJI MARANG HYANG SUKMO SEJATI..

HUMALAHU HUMALAHU HUMALAHU INGSUNSESUCI TUMETESING BADAN JASMANI RH ..ROH NGEDUSI CAHYO-CAHYO NGEDUSI ROH ORA ONO NADJISE RA ONO LUPUTE-ORA ONO DOSANE ,INGSUN WUDU BAYU KUMOLAH,INGSUN ADUS BAYU REKSO KUMOLO,INGSUN SESUCI BAYU KERNOBAH OJO BAH OJO MOSIK YEN DURUNG KATEKAN KAREP INGSUN BYOR KASIRAM BAYU LIR BIYAT...



TES PUTIH SOKO BOPO ,TES ABANG SOKO BIYUNG WUJUD GEDONG JAGAK PAPAT LAWANGE SONGO,GUMANTUNG TANPO CANTELAN,ISEN ISENE..SHANG HHYANG SUKMO SEJATI LUNGGUHE ONO BATHINKU KANG SUCI...KANGGONAN WEKASAN URIP KANG SEJATI,KANG ARAN DAT LAN SIFAT WERUH SAKDURUNGE WINARAH TETEP MADEP MANTHEP LANGGENG SAK KODRATINGSUN DADIO SAK CIPTANINGSUN..


TES PUTIH SOKO BOPO ,TES ABANG SOKO BIYUNG WUJUD GEDONG JAGAK PAPAT LAWANGE SONGO,GUMANTUNG TANPO CANTELAN,ISEN ISENE..SHANG HHYANG SUKMO SEJATI LUNGGUHE ONO BATHINKU KANG SUCI...KANGGONAN WEKASAN URIP KANG SEJATI,KANG ARAN DAT LAN SIFAT WERUH SAKDURUNGE WINARAH TETEP MADEP MANTHEP LANGGENG SAK KODRATINGSUN DADIO SAK CIPTANINGSUN...


MA'NIKMAT WUJUD'E RETNO KUMOLO-KUMOLO PUTIH WUJUD'E KUMOLAH DATOLAH-SIFATOLAH WUJUD GETER PATER PATRU ,WUJUD YANG SUKMO SEJATI SUKMO BAYU ,HYANG SUKMO ADILUWIH ,WUJUD'E ALLAH KANG DUMADI TETEP MADEP MANTEP SAK KODRATINGSUN..DADIO SAK CIPTANINGSUN....


HUMALAHU HUMALAHU HUMALAHU INGSUNSESUCI TUMETESING BADAN JASMANI RH ..ROH NGEDUSI CAHYO-CAHYO NGEDUSI ROH ORA ONO NADJISE RA ONO LUPUTE-ORA ONO DOSANE ,INGSUN WUDU BAYU KUMOLAH,INGSUN ADUS BAYU REKSO KUMOLO,INGSUN SESUCI BAYU KERNOBAH OJO BAH OJO MOSIK YEN DURUNG KATEKAN KAREP INGSUN BYOR KASIRAM BAYU LIR BIYAT.....


TES PUTIH SOKO BOPO ,TES ABANG SOKO BIYUNG WUJUD GEDONG JAGAK PAPAT LAWANGE SONGO,GUMANTUNG TANPO CANTELAN,ISEN ISENE..SHANG HHYANG SUKMO SEJATI LUNGGUHE ONO BATHINKU KANG SUCI...KANGGONAN WEKASAN URIP KANG SEJATI,KANG ARAN DAT LAN SIFAT WERUH SAKDURUNGE WINARAH TETEP MADEP MANTHEP LANGGENG SAK KODRATINGSUN DADIO SAK CIPTANINGSUN...



INGSUN NGELAKONI MATI SAK JERONING URIP ..ORA ONO SATRIYO MATI, KEJOBO INGSUN..BANGUN TETEKI PAYUNGKU ALLOOH...INGSUN TURU SAKJERONING GEDONG WESI, BANTALKU WALI,KEMULKU NABI SING NGREKSO AWAK SEDULURKU MALAIKAT 144 PAYUNGKU ALLOOH......SRI ELING SEJATINE URIP...SRI ROSO SEJATINE ALLOOH,,,PANGUCAP INGSUN PANGUCAPE ALLOOH ...IYO INGSUN SEJATINE .....




9 komentar:

  1. nderek nyimak , njih mas agung hehe.. mugi berkah lan tansah sanggup laku ing lelampahan sholat da'im meniko...

    BalasHapus
    Balasan
    1. nuwun injih kakang masku kang kinasih..Selo Ajie Songgo Buwono II...matur sagunge panuwun rawuhipun..salam rahayu sagung dumadi

      Hapus
  2. nderek nyimak kang mas,,,, nyuwun arti Boso INDONESIANE
    suwun :)

    BalasHapus
  3. KANG MBOK MENAWI KERSO MBOK DI TULARI NGELMUNIPUN KANGGE TIANG AWAM NIKI..

    BalasHapus
  4. matur sagunge panuwun poro kadhang kinasih rawuhipun..mugi sami pinanggiha rahayu ing saklaminipun..

    BalasHapus
  5. Ngapunten badhe nderek sinau nopo saged ?

    BalasHapus
  6. Nderek Maos Seratanipun Njih,Salam Rahayu

    BalasHapus
  7. Ass Wr Wb, Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini RISWANTO AKIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU YOSHI yg dari singapur tentan Pesugihan AKI ZYEH MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk menarik dana Hibah Melalui ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti dan mendapat hasil tarikan RM.347.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan mobil walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI ZYEH MAULANA dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon di 085298275599 Untuk yg di luar indon telefon di +6285298275599,Atau KLIK DISINI
    saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI,
    KEAMPUHAN ZIKIR AKI ZYEH MAULANA
    1.Penarikan Dana Hibah Melalui Bank Ghaib
    2.Penarikan Uang Melalui Mustika
    3.Ritual Angka Tembus Togel/Lotrey
    4.Jimat Pelaris
    5.Perintah Tuyul
    Dan Masih Banyak Lagi, AKI ZYEH MAULANA Banyah Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia.
    SYARAT SEBAGAI BERIKUT:
    BERJANJI BAHWA TIADA TUHAN SELAIN ALLAH,NABI MUHAMMAD UTUSAN ALLAH.
    BERJANJI AKAN MEMULAI HIDUP YANG BARU BERJALAN KE JALAN YANG BENAR,
    BERLUTUT DAN MEYEMBAH KEPADA ALLAH SWT.
    "Allahumma inni a'udzubika minal hammi wal hazani wa a'udzubika minal 'ajzi wal kasali wa a'udzubika minal jubni wal bukhli wa a'udzubika min ghalabatiddaini wa qahrirrijali"

    "Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada Engkau dari bingung dan sedih. Aku berlindung kepada Engkau dari lemah dan malas. Aku berlindung kepada Engkau dari pengecut dan kikir. Dan aku berlindung kepada Engkau dari lilitan hutang dan kesewenang-wenangan manusia." Kata Abu Umamah radhiyallahu 'anhu: "Setelah membaca do'a tersebut, Allah berkenan menghilangkan kebingunganku dan membayarkan lunas semua hutangku." (HR Abu Dawud 4/353)

    BalasHapus